Onze oplossingen


PEP ontwikkelt oplossingen voor de uitzendbranche. We vinden het belangrijk dat onze producten makkelijk te implementeren en te gebruiken zijn. Ze bieden meer overzicht, efficiënter werk, een kleinere foutmarge en meer tijd voor commercie. Ze verbinden de inlener, flexkracht en de intercedent met elkaar. Zo ontstaat er een gemeenschappelijke en onafhankelijke bron van informatie, waarmee we onduidelijkheden voorkomen. Maar bovenal sporen onze oplossingen de intercedent aan om het beste uit zichzelf te halen.

PEP Flex geeft meer tijd en helderheid

Urenbriefjes verzamelen, handschriften ontcijferen, data inkloppen en doorsturen: PEP Flex lanceert deze bewerkelijke taken regelrecht naar het verleden. Ons digitale systeem voor urenregistratie verwerkt de gewerkte uren van uitzendkrachten eenvoudig en foutloos. Uitzendkrachten vullen hun uren direct online in of via hun persoonlijke PEPkaart met reader. Het bedrijf dat de uitzendkracht inhuurt, controleert en corrigeert waar nodig en fiatteert de ingevulde uren.

PEP Flex bespaart tijd en voorkomt missers en miscommunicatie. We halen een deel van de administratie weg bij intercedenten, waardoor zij meer tijd hebben om hun kennis van bijvoorbeeld HR of sales in te zetten.

PEP Grid maakt roosteren weer eenvoudig

Het dagelijkse inroosteren en nabellen van uitzendkrachten is tijdrovend. PEP Grid helpt uitzenders om efficiënte roosters te maken via handige indicatoren en een helder overzicht. Je geeft makkelijk online de beschikbaarheid van je medewerkers op. Na een vraag van een klant kun je snel zoeken naar beschikbare medewerkers die voldoen aan de eisen. PEP Grid adviseert, maar de uitzender bepaalt. Want wie kent de klant en de medewerkers nu beter dan de intercedent?

Je hebt als roosteraar straks meer tijd om je bezig te houden met de écht interessante kanten van roosteren. Denk aan het maken van de juiste mix van ervaren en minder ervaren werknemers. Misschien lukt het je om de kosten voor de klant te verlagen. Zo maak je het verschil.

PEP Staff neemt je totale personeelsadministratie uit handen

Hiermee registreer je als uitzender alle personen die werken bij de inlener. De medewerkers klokken in en uit met hun persoonlijke PEPkaart bij een PEPpoint binnen het bedrijf van deze inlener. De urenregistratie software van PEP Staff doet de rest. Zo heb je altijd online een actueel inzicht in gewerkte en niet-gewerkte uren van het eigen personeel én de uitzendkrachten. De contracturen en verlofsaldo’s zijn ook in PEP Staff bij te houden. Hierdoor neem je inleners de administratieve taken uit handen. Over waarde toevoegen gesproken!